Ben je geboeid door de maritieme wereld? Werk je graag projectmatig? Ben je bereid om je veelvuldig te verplaatsen binnen het werkingsgebied van de Schelderadarketen? Sta je op technisch vlak sterk in je schoenen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als IT-specialist ben je verantwoordelijk voor zowel de dagelijkse opvolging als de algemene architectuurbewaking van de applicaties en IT-systemen die instaan voor de Schelderadarketen. Je werkt met verschillende partijen samen zoals Nederlandse en Vlaamse collega-specialisten, IT-verantwoordelijken van havenbedrijven en andere administraties binnen de Vlaamse overheid. Je volgt projecten op van A tot Z. Je onderhandelt hierbij op technisch en contractueel vlak met externe firma’s en leveranciers. Als IT-specialist geniet je van veel autonomie bij het invullen van je takenpakket. Je bent flexibel en je beschikt over een gezonde portie assertiviteit. Je adviseert binnen je technische expertisegebied en komt zelf ook met innovaties om de werking te optimaliseren.

In deze functie sta je dicht bij de vaarweg en de scheepvaart.  Je ontwikkelt applicaties die dit alles optimaliseren, waarbij je geniet van een snelle beslissingsstructuur bij het toepassen van nieuwe ideeën.

Ontdekt alles over deze vacature

 

Contacteer ons

CONTACTEER ONS

T 059 342 440

Heb je nog een vraag?
Neem dan snel contact met ons op.


Scheepvaartbegeleiding respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op meer informatie

Ik heb het begrepen